Information om Fanzonen
For at få adgang til Fanzonen er det nødvendigt, at du opretter en bruger eller logger ind med Facebook i app’en. Herefter vil det være muligt at deltage i forskellige konkurrencer, som administreres af AC Horsens.

Konkurrencerne er gratis at deltage i, men kræver at du registrerer dig, så vi kan se, hvem der vinder. Hvis du deltager, giver du tilladelse til, at vi kan offentliggøre dit navn og evt. billede f.eks. på storskærm og i nyheder.

Alle præmievindere modtager deres præmier direkte i deres ”Præmieskab” som findes i app’en under Fanzonen.

Præmier
Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter.

Såfremt det i en konkurrence ikke kan bestemmes, hvem der har vundet/hvilken placering man har opnået, foretages der en computergeneret lodtrækning blandt de deltagere, der står lige.

Det kan i visse konkurrencer kræves, at man fysisk er til stede på CASA Arena for at kunne deltage.

Personer under 15 år har ikke adgang til Fanzonen, da det kræver tilladelse fra forældre, hvilket vi ikke kan dokumentere. Konkurrencerne har ellers ingen aldersbegrænsning, men hvis man vinder alkohol eller andre præmier, der har aldersbegrænsning, forbeholder AC Horsens sig retten til ved manglende aldersdokumentation at ombytte præmien fra f.eks. en øl til en sodavand.

I tilfælde af tvivl om konkurrencevilkårene vil det være AC Horsens der fastlægger fortolkningen.

Vilkår
AC Horsens kan ikke garantere og ikke tage ansvar for, at der er tilstrækkelig mobil- eller Wi-Fi-dækning til, at du kan deltage i konkurrencer på CASA Arena.

AC Horsens kan ikke drages til ansvar i tilfælde af tekniske eller menneskelige fejl, der er skyld i forkert uddeling af præmier. AC Horsens forbeholder sig ret til at annullere en konkurrence uanset årsag.

Deltagere accepterer ved deltagelse i konkurrencer ovennævnte konkurrencebetingelser.

Privatlivspolitik

AC Horsens gemmer oplysninger om dit login til app’en og om deltagelse i konkurrencer og kan sende notifikationer til mobilen, hvis du har tilladt det. Du kan ændre dine tilladelser under Indstillinger her i app’en.

Du kan læse mere om AC Horsens privatlivspolitik her.